Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ναι, θα πρέπει να προωθήσουμε την ανεκτικότητα!

Eίμαι πραγματικά περιπλεγμένος που τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός ακόμα τζαμιού

στο Τορόντο. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι στόχος του κάθε Καναδού πολίτη η ανεκτικότητα ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων.
 Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω επίσης το άνοιγμα δύο νυχτερινών κέντρων διασκέδασης δίπλα στο τζαμί.Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους μουσουλμάνους να δείξουν και αυτοί μέσα από το τζαμί τους την δική τους ανεκτικότητα.

Το ένα κέντρο θα είναι για ομοφυλόφιλους και θα ονομάζεται «Turban Cowboy» και το άλλο θα είναι για στριπτιζερς και θα ονομάζεται "You Μέκκα Me Hot".

Στην διπλανή πόρτα θα πρέπει να είναι ένα κρεοπωλείο που θα ειδικεύεται στο χοιρινό, και παραδίπλα ένα εστιατόριο-μπάρμπεκιου, χοιρινού κρέατος σε ανοιχτό λάκκο (open-pit barbecue pork restaurant), που θα ονομάζεται "τα παιδάκια του Ιράκ". 

Απέναντι θα μπορούσε να υπάρχει ένα κατάστημα εσωρούχων που θα ονομάζεται "Η Victoria φανερώνει τα μυστικά της", τα οποία θα επιδεικνύουν σέξι μοντέλα στην βιτρίνα.

Δίπλα στο κατάστημα εσωρούχων θα μπορούσε να είναι ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών για ενήλικες που θα ονομάζεται "Koranal Knowledge ", το όνομά του θα αναβοσβήνει με φώτα νέον και ακριβώς δίπλα θα υπάρχει μία κάβα που θα ονομάζεται «Morehammered».

Όλα αυτά θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν τους μουσουλμάνους να αποδείξουν  την ανοχή που απαιτούν από εμάς , έτσι ώστε το ζήτημα του τζαμιού τους δεν θα είναι πρόβλημα για τους άλλους.

Ναι, θα πρέπει να προωθήσουμε την ανεκτικότητα!



pauls2k.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.