Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Και κτίριο στον Σόρος από τον Καμίνη για στρατηγείο λαθραίων


Απροκάλυπτα και δίχως ίχνος ντροπής, ο Γιώργος Καμίνης παραδίδει τις υποδομές του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να στεγαστούν τα σχέδια του Τζόρτζ Σόρος. Μπορεί μέχρι πρότινος οι δύσπιστοι να έκαναν λόγο για «συνωμοσιολογικά» σενάρια, αλλά τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Αθόρυβα και χωρίς (μέχρι στιγμής) αντιδράσεις το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου (με τον περίεργο ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο σε βάρος της Ελλάδας) εισέρχεται στους δημόσιους μηχανισμούς, χαράσσει πολιτικές -κυρίως για τους λαθρομετανάστες- και με πρόσχημα τα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων στήνει πολυπλόκαμους μηχανισμούς που δικτυώνονται με τις υπόλοιπες βαλκανικές αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Αξίζει να θυμηθούμε, πως η επίθεση "φιλίας" είχε ξεκινήσει ήδη από το Χειμώνα, μιας και το σχέδιο των παρατρεχάμενων του Open Society είχε αρχίσει να ξεδιπλώνεται με δωρεές πετρελαίου στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα κάλυψης των αναγκών τους και με προφανη στόχο να προλειάνει το έδαφος για τη μόνιμη εγκατάσταση του Ιδρύματος.
Το δρόμο για την εγκατάσταση του Σόρος στη χώρα μας άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από συνάντηση μαζί του σε φόρουμ του Βερολίνου, ενώ ο Γιώργος Καμίνης ανέλαβε προφανώς τη διευθέτηση όλων των αυτοδιοικητικών ζητημάτων προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο μουσουλμανοποίησης της Αθήνας.
Πρόσωπο κλειδί στην εγκατάσταση του Σόρος, αποτελεί η Nazia Hussein, με δράση στο Αφγανιστάν, η οποία σήμερα εκπροσωπεί το ίδρυμα του κερδοσκόπου στα Βαλκάνια και οργανώνει το δίκτυο του πλέον στη χώρα μας.

Το όχημα: Open Society Foundation

H Open Society είναι η οργάνωση του Σόρος που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο δίκτυο. Καλύπτει το σύνολο των Βαλκανίων, με επίκεντρο την πανίσχυρη οργάνωση Open Society Macedonia, δηλαδή το παράρτημα στα Σκόπια.
Τον Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Αθήνα ο καταλανικής καταγωγής διευθυντής της Open Society Jordi Vaquer, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη διείσδυση του ιδρύματος του Σόρος, το οποίο εδρεύει στην Ελβετία, στην ελληνική κοινωνία.
Κατόπιν τούτου ο Σόρος επανέρχεται δριμύτερος, επικαλείται τις «ανάγκες των Ελλήνων που έχουν πληγεί από την κρίση», δηλώνει την απόφασή του να ανοίξει Κέντρα Αλληλεγγύης στην Αθήνα -στο πρότυπο παρόμοιων κέντρων που λειτουργεί σε άλλες χώρες- και προσφέρει 520.000 ευρώ για να ανακαινιστεί ο δεύτερος όροφος του Παλαιού Φρουραρχείου απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης, εκεί όπου ο κ. Καμίνης στέγασε τον περιβόητο Κόμβο Αλληλοβοήθειας. Ο τελευταίος έχει ήδη στοχοποιηθεί για την ανεξέλεγκτη λειτουργία του. 

«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

πηγή:ethnos.gr/dimokratianews.gr/
  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.