Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Του Σαρλερουά ο δάγκας (βίντεο)

Αν έχεις φάει πολύ, αν ταξιδεύεις και έχει μποφόρια ή αν είσαι σιχασιάρης, μη δεις το βίντεο με τη συνέντευξη του ανθρώπου που βοήθησε τα γραφεία τελετών να κάνουν χρυσές δουλειές και τα κοράκια να πάθουν δισκοπάθεια από το κουβάλημα τεζαρισμένων ασφαλισμένων. Θα ξεράσεις αν δεις το λακριντί με τον πρώην υπουργό...

 του Παναγιώτη Λιάκου
 Ειδικά στο σημείο που ο παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος ρωτούσε τον υπουργό του Μνημονίου και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους αν θα... αποκαλύψει στα παιδιά του ότι ήταν «μάγκας», είχε μουστάκι (ο φερετζές του πασοκτζή) και έπαιζε ρεμπέτικα στο φτωχικό Σαρλερουά (δυο τσιγάρα δρόμος από τις Βρυξέλλες) για να σπουδάσει. Σημειωτέον, ο Λοβέρδος δεν καβαλούσε νεκροφόρα για να πάει στο ρεμπετάδικο αλλά μια 250άρα Honda. Τι σήμαινε τούτο το δίκυκλο εκείνα τα χρόνια; Φτώχεια κατηραμένη. Σαν να λέμε «έπνιγα τον πόνο μου σε βίλα στο Μαϊάμι και ολημερίς κλαιγόμουνα πως μένω στο Μπραχάμι» (καλό δεν είναι να το μελοποιήσει ο Λοβέρδος;). Το καλό μέσα στην αηδία και το ξέρασμα του καλλωπισμού του προφίλ ενός ταγμένου μνημονιακού είναι ο ακούσιος διασυρμός του Λοβέρδου.


Δωσίλογος

Το να σπουδάζει κάποιος στο Σαρλερουά, να έχει 250άρα Honda και να κάνει τον μόρτη και ασίκη παραπέμπει σε διασταύρωση χαρακτήρων Φέρμα (μάγκας), Ξανθόπουλου (καρδιά χρυσάφι), Καλλιβωκά (πλουσιόφλουφλος) και Παράβα (όταν έκανε τον κομμωτή). Μιλάμε για ντροπής πράγματα.

«Εκανα μεροκάματο. Αλλά επίσης το γούσταρα. Πέθαινα γι' αυτό. Οχι μόνο θα μιλήσω στα παιδιά μου για την εποχή αυτή, αλλά θα τους δείξω και φωτογραφίες. Μάλιστα σπίτι μου έχω δυο μπουζούκια και δυο μπαγλαμάδες και ελπίζω να τα κάνω να τα αγαπήσουν» είπε ο άνθρωπος που έβλεπε τους ανήμπορους να πεθαίνουν από την πολιτική του και συνέχιζε απτόητος - ενώ φιλοδοξεί να μείνει και ατιμώρητος! Ξέχασε, όμως, τον μεγαλύτερο μπαγλαμά που έχει στο σπίτι του, τον εαυτό του!

Είναι και τσαντίλας ο δάγκας του Σαρλερουά. Οταν κάποιοι τον φωνάζουν δωσίλογο, εκείνος γυρίζει. Και τα παίρνει στο κρανίο! «Σε αυτή τη λέξη αντιδρώ. Εκεί είμαι φίλαθλος. Θύρα 7. Στα ίσια. Δεν το ανέχομαι αυτό. Η λέξη είναι πολύ βαριά. Και τα γαλλικά είναι γαλλικά».

Να θυμίσει κάποιος στον ημίμαγκα Λοβέρδο ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε φιλικά με τα Ες Ες;

Δείτε το βίντεο..





και εδώ η ιστορική δήλωση για τους συνταξιούχους..




πηγή:dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.