Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Οι Έλληνες της Ίμβρου μιλούν για την τουρκική υποκρισία - βίντεο


Η Ίμβρος και στο βάθος η Σαμοθράκη
Τα όσα υπέστησαν οι Έλληνες ξεδιπλώνονται σ' ένα συγκλονιστικό βίντεο με συνεντεύξεις Ελλήνων γερόντων αλλά και νεότερων.Οι συνεντεύξεις δόθηκαν με αφορμή την έκδοση ενός βιβλίου για την Ίμβρο, γραμμένο στα τούρκικα.
Τα όσα λένε απλά επιβεβαιώνουν την υποκρισία της Τουρκίας που..


 μετά τα όσα έχει διαπράξει στην ιστορία της εναντίον των Ελλήνων , έχει τεράστια αποθέματα θράσους για να εμφανίζεται ως «προστάτιδα δύναμη» μειονοτήτων που με το έτσι θέλω «βαφτίζει» τουρκικές.

Όπως γίνεται αντιληπτό «καθρεφτίζουμε» τη Θράκη και την χρησιμοποίηση των εξτρεμιστικών κύκλων που η Άγκυρα με κάθε τρόπο συντηρεί και προσπαθεί να εξαπλώσει και στα Δωδεκάνησα.

Τα όσα λένε οι κάτοικοι της Ίμβρου, αφιερώνονται και σ' όσους πολύ εύκολα μιλούν για ελληνοτουρκική φιλία και κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο λαών! 
Μάλλον σκοπίμως προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις...
Κάποιοι μιλούν για... κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο λαών! Μάλλον σκοπίμως προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις...

Read more: http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/253954/vinteo-oi-ellines-tis-imvroy-miloyn-gia-tin-toyrkiki-ypokrisia#ixzz2DAVtF3
Τα όσα υπέστησαν οι Έλληνες ξεδιπλώνονται σ' ένα συγκλονιστικό βίντεο με συνεντεύξεις Ελλήνων γερόντων αλλά και νεότερων.
Οι συνεντεύξεις δόθηκαν με αφορμή την έκδοση ενός βιβλίου για την Ίμβρο, γραμμένο στα τούρκικα.
Τα όσα λένε απλά επιβεβαιώνουν την υποκρισία της Τουρκίας που μετά τα όσα έχει διαπράξει στην ιστορία της εναντίον των Ελλήνων , έχει τεράστια αποθέματα θράσους για να εμφανίζεται ως «προστάτιδα δύναμη» μειονοτήτων που με το έτσι θέλω «βαφτίζει» τουρκικές.
Όπως γίνεται αντιληπτό «καθρεφτίζουμε» τη Θράκη και την χρησιμοποίηση των εξτρεμιστικών κύκλων που η Άγκυρα με κάθε τρόπο συντηρεί και προσπαθεί να εξαπλώσει και στα Δωδεκάνησα.
Τα όσα λένε οι κάτοικοι της Ίμβρου, αφιερώνονται και σ' όσους πολύ εύκολα μιλούν για ελληνοτουρκική φιλία...


Read more: http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/253954/vinteo-oi-ellines-tis-imvroy-miloyn-gia-tin-toyrkiki-ypokrisia#ixzz2DAVMTyjo
Οι Έλληνες της Ίμβρου μιλούν για την τουρκική υποκρισία!

Read more: http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/253954/vinteo-oi-ellines-tis-imvroy-miloyn-gia-tin-toyrkiki-ypokrisia#ixzz2DAV2otdYπηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.