Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μπάσταρδη χώρα

Γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν; Η ρίζα των γεγονότων είναι απλή και ανάγεται στην ιδέα που έχουμε για τη δική μας εθνική ταυτότητα.


Από την εποχή του Φαλμεράϋερ μέρος του πληθυσμού της Ελλάδας έχει αποδεχθεί την φυλετική του ανάλυση σχετικά με τα μούτρα μας και το από πού κρατάει η σκούφια μας. Κατ’ αυτόν και τους συν αυτώ ενσκύψασες και ενσκύψαντες αριστερές και αριστερούς δι-ανόητες και δι-ανοήτους, η νεότερη Ελλάδα, αυτή που προέκυψε μετά την επανάσταση του 1821, δεν είναι παρά μια μπάσταρδη φυλετικά χώρα ανάμικτη με αλβανούς, σλάβους, τσιγγάνους, τουρκόσπορους, φραγκολεβαντίνους και πάει λέγοντας. Λίγοι είναι οι πραγματικοί Έλληνες, οι συνεχιστές φυλετικά και πολιτισμικά του αρχαίου ένδοξου παρελθόντος, και πολλοί οι «κατ’ επίφαση εξελληνισμένοι» και ελληνόφωνοι «βάρβαροι».

Η υπερηφάνεια του να είσαι και να νιώθεις μπάσταρδος πήρε τα πάνω της τα τελευταία χρόνια με τους εθνομηδενιστές και εθνομηδενίστριες που μασκαρεμένοι και φτιασιδωμένες ως ιστορικά τραβέλια προπαγανδίζουν το μοντέλο του έλληνα μιγά και του γραικού μουλάτου και συνακόλουθα του συμφώνου συμβίωσής τους. Το ρεύμα έγινε ποτάμι και το θολό ποτάμι της αριστερής κοίτης έγινε καταρράκτης «δι-ανοητικών» απορριμμάτων που κατέκλυσε τα πάντα με τους ενσυνείδητους φυλετικούς μπάσταρδους που εξαπλώθηκαν παντού σαν φυτικά παράσιτα και έπνιξαν κάθε ικμάδα ελληνικότητας που προσπαθούσε να ανθήσει στην έρημη αυτή χώρα.

Και επειδή «όμοιος ομοίω αεί πελάζει», μόλις αναρριχήθηκε ο κισσός στην εξουσία έδωσε το σύνθημα για περαιτέρω ενίσχυση της μπασταρδοποίησης της χώρας. «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, ελάτε να λιαστείτε στην Ομόνοια και να συνευρεθούμε στην πλατεία Βικτωρίας». Πάμε πλατεία, που έλεγε παλιότερα ο (αντ)εθνικός μας γελωτοποιός. Μπας και βρούμε και κανέναν άντρα, έστω και αλλόφυλο, μια και τελευταία πάσχουμε και από λειψυδρία και από λειψανδρία. Να πιούμε κάτι ρε παιδιά γιατί διψάσαμε το μεσημέρι, μα το νερό γλυφό. Πάνω στην άμμο την ξανθή γράψαμε τ' όνομά της (ΕΛΛΑΔΑ). Ωραία που φύσηξε ο μπάτης και σβήστηκε η γραφή ... Άντε να χαθείτε μπάσταρδοι…


Χρίστος Γούδης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.