Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Identitarian στη Βιέννη - video

Διαδήλωση σε κτήριο της Ε.Ε στην Βιέννη απο το κίνημα της Γενιάς της Ταυτότητας.  (6/6/2015)Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βίντεο: 
«Οι πρόσφυγες που πνίγηκαν στη Μεσόγειο, χιλιάδες Αφρικανοί δεν είναι εχθροί μας. 
Οι αντίπαλοι μας κάθονται πίσω από εμάς σε αυτό το κτίριο, οι εχθροί μας συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες και στο Κοινοβούλιο. Είναι αυτοί που διοικούν τα μεγάλα χρηματιστήρια, που θέλουν να καταστρέψουν όλα τα σύνορα, που θέλουν μια ομοιόμορφη μάζα ανθρώπων. Είναι αυτοί που θέλουν να εκτελέσουν την ¨μεγάλη αντικατάσταση"
Εμείς θέλουμε όμως, ένα κόσμο διαφορετικότητας, έναν κόσμο ελευθερίας, ένα κόσμο των εθνών και των πολιτισμών. 
Το μέλλον του Τρίτου Κόσμου και της Αφρική δεν μπορεί να είναι η μετανάστευση στην Ευρώπη . 
Δεν μπορούμε ποτέ να ενσωματώσουμε το σύνολο της Αφρικής. 
Το μέλλον της Αφρικής δεν είναι στην Ευρώπη και το μέλλον της Ευρώπης δεν μπορεί να σημαίνει να γίνει Αφρική! 
Εμείς υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας ενάντια στις μεγάλες αγορές, είμαστε αντίθετοι με την πολυπολιτισμική πολιτική, εδώ και τώρα, από τώρα και στο εξής κάθε μέρα!»

Επιλέξτε αγγλικους υποτίτλους
To κίνημα της Γενιάς της Ταυτότητας δεν είναι ευρύτερα γνωστό.Το βιβλίο του ιδρυτή του κινήματος Markus Willinger κυκλοφορεί μεταφρασμένο  (δείτε εδώ)
Και εδώ η επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος. 

Η φράση «η Μεγάλη Αντικατάσταση» επινοήθηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Renaud Camus, ο οποίος διώχτηκε από τον εκδοτικό του οίκο επειδή υπερασπίζονταν το δικαίωμα των Ευρωπαίων να υπάρχουν. Καταδικάστηκε επίσης, από γαλλικό δικαστήριο επειδή αποκάλεσε τους μουσουλμάνους εγκληματίες του δρόμου, «όχι κακοποιούς, αλλά στρατιώτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.