Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός νόμου ο κεμαλισμός

Μαυσωλείο του Χίτλερ, ευτυχώς, δεν υπάρχει. Θα ήταν μεγάλη προσβολή στην ανθρωπότητα να παρακολουθεί άπραγη την απόδοση τιμών σε έναν σφαγέα δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, στον αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και τον επινοητή μιας ιδεολογίας αίματος και παραφροσύνης. Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες είναι εκτός νόμου η ευμενής αναφορά στο πρόσωπό του και η χρήση των συμβόλων του κόμματός του, το οποίο αιματοκύλισε τον κόσμο.
Του Παναγιώτη Λιάκου


Μαυσωλεία του Στάλιν, σε ευρωπαϊκό έδαφος, δεν υπάρχουν. Η ιδεολογία του προκαλεί απέχθεια -ευτυχώς- στη συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων του πλανήτη. Δολοφόνος γαρ, αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Χίτλερ (με τον οποίο είχε συνάψει συνθήκη «ειρήνης» και τεμάχισε, παρεάκι με τους ναζί, την Πολωνία). Ηταν βάναυσος καταπατητής των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Οπαδούς αυτό το τέρας έχει στη Ρωσία, στη Βόρειο Κορέα, λίγους στην Κούβα και μπόλικους στην παράξενη Ελλάδα. Τα μέλη ενός ολάκερου κόμματος (ΚΚΕ) πίνουν νερό στ' όνομά του και βότκα στη μνήμη του! Αυτό το κόμμα υπερασπίζεται το σύνολο της κρατικής περιουσίας, παρόλο που εκποίησε κρατική συχνότητα σε ιδιώτες μιας... υπεράκτιας εταιρίας. Το οπαδιλίκι στον Στάλιν βρίσκεται κι αυτό στα πρόθυρα της απαγόρευσης στην ήπειρό μας.

Χαντζάρα

Εως εδώ, πάει καλά. Λίγοι εχέφρονες άνθρωποι θα ήθελαν στα σοβαρά να κάνουν τον συνήγορο υπεράσπισης γενοκτονιών που διέπραξαν μανιακοί δολοφόνοι (μεγάλης κλίμακας). Ομως υπάρχει και μια άλλη ιστορική μουτσούνα, εξίσου μοβόρικη, που περνάει σχετικά στο... ντούκου - όποτε δεν εκθειάζεται από ελληνόφωνους γραικύλους ή πράκτορες της Αγκυρας. Το όνομά του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Υπεύθυνος για τις γενοκτονίες Ελλήνων του Πόντου, της Μικρασίας, των Αρμενίων και πολλών άλλων λαών και φυλών του χώρου, τον οποίο σήμερα καταλαμβάνει το τουρκικό κράτος. Η ιδεολογία του είναι ένα κράμα ναζισμού, φασισμού, μεταφυσικής, παντουρκισμού και λοιπών αλλοπρόσαλλων χαρακτηριστικών.


Ο τρόπος που κατέσφαξε τους Αρμενίους λέγεται ότι ενέπνευσε τον Χίτλερ στην αποτρόπαια «αποστολή» του να εξολοθρεύσει τους Εβραίους. Παρά ταύτα, στην πικρή πατρίδα μας υπάρχουν πολιτικοί που καταθέτουν στεφάνια στο μαυσωλείο του Ασιάτη βρικόλακα και διάφοροι απίθανοι τύποι που το στόμα τους στάζει μέλι για ένα τέρας, με μια χαντζάρα γεμάτη αίμα Ελλήνων.


Δεν ήταν λογικό, εθνωφελές και δίκαιο να διώκονται ποινικά όσοι διαπράττουν τέτοιες αχρειότητες και να τεθεί εκτός νόμου ο κεμαλισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.