Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Φαυλοκρατία

Στο ποινολόγιο του νομοσχέδιου για τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών (ΚΦΔ), που κατατέθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή ξεχωρίζει το δικαίωμα για κατασχέσεις ακόμα και χωρίς δικαστική απόφαση.

Τρέμουν οι μεγαλοκαρχαρίες

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε διευκρινίση του για το άρθρο 46 του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας είπε ότι η κατάσχεση εντός 30 ημερών για χρέη στην Εφορία δεν αφορά όλους τους πολίτες, αλλά πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις...

Κατασχέσεων συνέχεια

Το κερασάκι θα μπει σε λίγους μήνες όπου θα ενεργοποιηθούν οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία 150.000 οικογενειών που έχουν «κόκκινα» δάνεια στις τράπεζες. Το τέλος της προστασίας από τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία έχει προβλεφθεί και στο κείμενο του αναθεωρημένου Μνημονίου.

«Ελληνική»  παιδεία

Διαβάζουμε στο ποντίκι πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, από το κλείσιμο 118 σχολείων και νηπιαγωγείων θα εξοικονομηθούν  76.000 ευρώ το 2013 και 228.000 ευρώ το 2014. Κάθε λουκέτο, δηλαδή σε σχολείο ή νηπιαγωγείο έχει 2.500 όφελος για το δημόσιο ταμείο!!! Τα μισά περίπου ή λίγα λιγότερα από όσα τζιράρισε ο Ρέμος στην Μύκονο, για την νύχτα της επανάστασης του Αντώνη όπως γράφει και η Βάλια Μπαζού στο άρθρο της . Αυτό σε μια παιδεία που είναι έτσι κι αλλιώς σάπια και υποβαθμισμένη, εκούσια σε πολλές περιπτώσεις, όπως αυτές των σχολικών βιβλίων και των πανεπιστημίων που εδώ και δεκαετίες είναι εκτροφεία κομματόσκυλων κ.α.

Η ελπίδα

Με αυτό το φαύλο πολιτικό προσωπικό, που κυβερνά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις και απαγορεύσεις συναθροίσεων και με εκατομμύρια έλληνες να είναι εγκλωβισμένοι στην αγανάκτηση τους και στην πλάνη τους, λίγα μπορεί κανείς να περιμένει να αλλάξουν στο κοντινό μέλλον.
 Ο επανελληνισμός των ελλήνων και η επαναξιολόγηση όλων των αξιών μαζί με την επένδυση στις γενιές που ακολουθούν μπορεί να αποτελέσουν την ελπίδα για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.