Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Καμίνης:"Πρέπει να κτιστούν μέχρι 14 τζαμιά ακόμα πλην του κεντρικού τεμένους" - Μέκκα η Αθήνα!

Μια Αθήνα-Μέκκα προτείνει να δημιουργηθεί ο δήμαρχός της και πρώην "πουλέν" του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Καμίνης με μία πρόταση-σοκ που θέλει εκτός από το κεντρικό τέμενος να κατασκευαστούν ένα ή δύο μικρότερα τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνας! 

"Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας και συμπλήρωσε ότι "η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα".
Δηλαδή προτείνει, ούτε λίγο-ούτε πολύ να κτιστούν 15 (!) τζαμιά στην Αθήνα αφού η πόλη έχει 7 δημοτικά διαμερίσματα και ένα το κεντρικό τέμενος.
Και όλα αυτά γιατί πιστός όπως είναι, στις παρακαταθήκες του Γιώργου Παπανδρέου, "Για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία" αλλά και "για πρακτικούς λόγους ώστε να μπει τάξη στην άτακτη δημιουργία τέτοιων άτυπων χώρων".
Δηλαδή επειδή γεμίσαμε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή πρώην λαθρομετανάστες, θα πρέπει η Αθήνα να αρχίζει να εμφανίζει την εικόνα που είχε μέχρι το 1830 που απελευθερώθηκε!
Με απλά λόγια, όχι απλώς δεν θα τους τιμωρήσουμε για την παραβίαση των νόμων της χώρας, αλλά θα τους επιβραβεύσουμε και με την δημιουργία θρησκευτικής υποδομής, η οποία εν πάση περιπτώσει αντίκειται απόλυτα στα ήθη και τα έθιμα των πολιτών της πόλης και της χώρας κατ'επέκταση!
Αλλά αφού το έθεσε το θέμα στον υπουργό Παιδείας, μήπως θα έπρεπε να ακούσουμε και την θέση του υπουργείου και την κυβέρνησης γενικότερα για την ανέγερση των 15 τζαμιών στην "πολυ-πολιτισμική" Αθήνα;
Γιατί, όπως έκαναν πίσω στο θέμα του Γένους και επέτρεψαν να συνεχιστεί η είσοδος αλλοδαπών στις Ένοπλες Δυνάμεις, κάτι μας λέει ότι το τζαμί στον Βοτανικό είναι η αρχή της ισλαμοποίησης της Αθήνας;

πηγή:defencenet.gr


Μπορούμε νομίζω πλέον να αντιληφθούμε τα κίνητρα της πολιτικής Μπουτάρη σχετικά με την προδοτική τουρκόφιλη πολιτική του, καθώς και όλης της τουρκολαγνείας και τουρκοεπιβολής που πλήττουν την Ελλάδα μέσω της πολιτικής, των ΜΜΕ, της παιδείας και της τέχνης. Το Ισλάμ κερδίζει μέρα με τη μέρα έδαφος επιβάλλοντας σιγά σιγά ήθη, έθιμα και πιστεύω. Μια ματιά στο Βέλγιο θα μας πείσει.

Ο νεο-οθωμανισμός ισχυροποιείται και το μόνο ίσως που απομένει είναι να επεκταθεί και εδαφικά. Σέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάποιοι μάλλον ονειρεύονται από τώρα αξιώματα ως αντάλλαγμα για τη δουλική τους στάση απέναντι στον αιώνιο εχθρό της Ελλάδος. Κάποιοι σαν τον προδότη τον Καμίνη, τον άλλον τον προδότη το Μπουτάρη, τον προδότη  Αβραμόπουλο κλπ κλπ. Ακόμα και ο αυτονομιστής "πατριώτης" δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως μάλλον μετά την αυτονομία πασαλίκια ονειρεύεται... 

Όχι, δεν είναι ούτε πολυπολιτισμικοί, ούτε ανθρωπιστές, ούτε φιλάνθρωποι, ούτε διεθνιστες, ούτε γραφικοί, ούτε βλάκες, ούτε ανίκανοι! Είναι εν πλήρει συνειδήσει ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους τους και για το λόγο αυτό πρέπει να τιμωρηθούν με θάνατο βάσει του συντάγματος αυτής της χώρας και το οποίο οι ίδιοι αναγνωρίζουν! 

 Πιστεύουν βέβαια ότι αυτό δε θα γίνει ποτε. Μάλλον δε γνωρίζουν όμως ότι οι ψυχές των προδοτών τυραννιούνται στην αιωνιότητα...


Δ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.