Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ευτυχισμένοι μουσουλμάνοι εναντίον δυστυχισμένων μουσουλμάνων


Πολλοί Μουσουλμάνοι, σήμερα, δεν είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι ευτυχισμένοι στη Γάζα. Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο. Δεν είναι ευτυχισμένοι στη Λιβύη. Δεν είναι ετυχισμένοι στο Μαρόκκο. Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν. Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ.
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη. Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν. Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν. Δεν είναι ευτυχισμένοι στη Συρία. Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο. Υπάρχουν λοιπόν ευτυχισμένοι Μουσουλμάνοι σήμερα; Και βέβαια!

Οι Μουσουλμάνοι είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία. Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία. Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά. Είναι ευτυχισμένοι στις Η.Π.Α. Είναι ευτυχισμένοι στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Σουηδία, στη Δανία, στη Νορβηγία... 


Δηλαδή οι Μουσουλμάνοι είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι Μουσουλμανική! Και ποιον κατηγορούν; Δεν κατηγορούν το Ισλάμ, ούτε τον ηγέτη τους, ούτε τον εαυτό τους. Κατηγορούν τις χώρες όπου ζουν ευτυχισμένοι και θέλουν να τις κάνουν σαν τη χώρα από την οποία προέρχονται και όπου δεν ήταν ευτυχισμένοι!
Συγγνώμη αλλά μήπως έχασα κάτι;

πηγή:ribandsea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.