Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κρατική Υπηρεσία Διώξεως…”του Ρατσισμού” που θα υπάγεται στην Ασφάλεια εξήγγειλε ο Δένδιας!


‘’ Τον τελευταίο μήνα τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως δημοσίευαν σε καθημερινή βάση πλήθος ψευδών “ειδήσεων” για δήθεν “ρατσιστικές” επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών. Όπως στην συνέχεια απεδείχθη δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τέτοιο περιστατικό. Τυνήσιοι είχαν δολοφονήσει Τυνήσιο , Γεωργιανοί έναν Γεωργιανό , Πακιστανοί είχαν απαγάγει Πακιστανούς , άτομα από τον χώρο τον ναρκωτικών είχαν δολοφονήσει εμπλεκόμενο με ναρκωτικά Ιρακινό και συμμορία λαθρομεταναστών από το Πακιστάν είχε επιτεθεί με σιδηρολοστούς, εντελώς απρόκλητα, σε διερχομένους νεαρούς και σε κατοίκους της περιοχής του Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης.’’


Ήταν όμως τέτοια η μεθοδικότητα με την οποία ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα να δημοσιεύονται και να παρουσιάζονται καθημερινά τέτοιες ειδήσεις ώστε ήταν ολοφάνερο πως είχαν σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για κάποιο σημαντικό γεγονός βάσει συγκροτημένου σχεδίου. Είχε ξεκινήσει μάλιστα στο διαδίκτυο και η δημοσίευση εικασιών για το τι ακριβώς θα μπορούσαν να ετοιμάζουν, με δημοφιλέστερη την εικασία ότι πιθανώς να σχεδίαζαν γενικευμένες αναταραχές στην Αθήνα ενόψει και της συγκεντρώσεως δεκάδων χιλιάδων Ισλαμιστών στο Ο.Α.Κ.Α. για τον εορτασμό του Ραμαζανιού.
Η σημερινή ημέρα ήταν τελικώς αυτή στην οποία και κοινοποιήθηκε το ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός αυτών των δημοσιευμάτων. Είχαν σχεδιαστεί ώστε να ετοιμάσουν το έδαφος ώστε το ανθελληνικό καθεστώς να αναγγείλει την δημιουργία μηχανισμού καταστολής ενάντια σε όσους Έλληνες θα θελήσουν πιθανώς να αντισταθούν στον επιχειρούμενο βιολογικό αφανισμό του Ελληνικού έθνους και την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εκατομμύρια τριτοκοσμικών εποίκων που θα προέρχονται από κάθε γωνιά της γης και κυρίως από Ισλαμικές χώρες της Αφρικής και της Ασίας.
Σήμερα 23 Αυγούστου 2012, ο Υπουργός του Κοινοβουλευτικού καθεστώτος διεξαγωγής της συντελούμενης γενοκτονίας των Ελλήνων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ) , Νίκος Δένδιας, εξήγγειλε την δημιουργία ειδικής υπηρεσίας στην Ασφάλεια, που θα έχει ως σκοπό την …”αντιμετώπιση του Ρατσισμού!” ενώ μόλις πριν από τρεις ημέρες ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στο υπουργείο “δικαιοσύνης” νέο νόμο για “την καθιέρωση επιβαρυντικής περιστάσεως για τα αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο” ώστε “οι ρατσιστές να τιμωρούνται με βαρύτατες ποινές”.
Όμως η αναφορά σε “ρατσιστικό υπόβαθρο” έχει νομοθετηθεί ήδη (Άρθρο 23 του Νόµου 3719/2008, που τροποποίησε το Άρθρο 79 του Ποινικού Κώδικος.)
Η τροποποίηση αυτή είχε γίνει τότε κατ' εφαρμογήν συστάσεως της “Ευρωπαϊκής” Επιτροπής “κατά του Ρατσισµού και της Μισαλλοδοξίας” (ECRI) προς την Ελλάδα. (4η έκθεση της ECRI για την Ελλάδα, 2009). Ο νόμος αυτός αναφέρεται όμως σε πράξεις που χαρακτηρίζονται ως εγκληματικού χαρακτήρα. Επομένως σχεδιάζουν νέα νομοθεσία με ακόμη βαρύτερες ποινές και που δεν θα αναφέρεται πλέον μονάχα σε εγκλήματα.
Με βάση μια τέτοια νομοθεσία θα μπορεί πλέον ο οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης (με την συνδρομή και δύο ψευδομαρτύρων φίλων του) να κλείνει οποιονδήποτε Έλληνα στην φυλακή και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα υποβάλλοντας απλώς μια μήνυση για “εξύβριση” με…”ρατσιστικό υπόβαθρο”.
Επίσης περιπτώσεις Ελλήνων αντίστοιχες με τον πατέρα που προσπάθησε να σώσει τον γιο του από τους λαθρομετανάστες που επιχειρούσαν να τον δολοφονήσουν πυροβολώντας τους στα πόδια, θα καταδικάζονται με πολύ βαρύτερες ποινές από τους αλλοδαπούς εγκληματίες που εισβάλλουν σε σπίτια μαχαιρώνοντας, πυροβολώντας και ληστεύοντας ηλικιωμένους, διότι θα επιβαρύνονται επιπλέον και με την κατηγορία του “ρατσισμού”!
Μέσα σε ολόκληρο το έτος 2010 είχαν καταγγελθεί στην αστυνομία συνολικά…ΔΥΟ περιστατικά δήθεν “ρατσιστικών επιθέσεων” από τα οποία τελικά ΚΑΝΕΝΑ δεν προέκυψε να ήταν “ρατσιστικό”!Εφόσον λοιπόν περιστατικά “ρατσιστικής βίας” από Έλληνες προς αλλοδαπούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ενώ αντιθέτως υπάρχει ένα γενικευμένο κλίμα καθημερινών ρατσιστικών επιθέσεων και δολοφονιών προερχόμενο από αλλοδαπούς με θύματα Έλληνες) αρκετοί αναρωτιούνται με τι ακριβώς θα ασχολείται η νέα “Υπηρεσία Διώξεως του Ρατσισμού” , τι είδους έργο θα καταφέρει να επιδείξει για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της και σε τι πραγματικά αποσκοπεί η ίδρυσή της. Ακολουθούν οι απαντήσεις στο ερώτημα.
1) Το ότι η υπηρεσία θα υπάγεται στην Ασφάλεια δεν είναι τυχαίο, αλλά αποσκοπεί στο να έχει την δυνατότητα:
-Να διενεργεί “έρευνες” αναζητώντας υποτιθέμενους “ρατσιστές”, φορώντας πολιτικά ρούχα και διεισδύοντας σε συγκεντρώσεις κατοίκων και σε εθνικιστικές και αντιμεταναστευτικές συσπειρώσεις και ομάδες.
-Να διατηρεί φακέλους και αρχείο όπου θα βρίσκονται καταχωρημένοι Έλληνες που αντιτίθενται στον εποικισμό της χώρας, με την δικαιολογία ότι δήθεν πρόκειται για υπόπτους ως “δράστες” ή “υποκινητές” υποτιθέμενων “περιστατικών” ρατσιστικής βίας ή υποτιθέμενων …μελλοντικών “περιστατικών”! Ήρθε μάλιστα η ώρα οι διάφορες οργανώσεις της άκρας αριστεράς να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τον παρακρατικό τους ρόλο, καθώς είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τον βασικό “πληροφοριοδότη” αυτών των υπηρεσιών. Όσο για τις “πληροφορίες” είναι δεδομένο ότι θα είναι τόσο “αξιόπιστες” όσο αυτές που έδωσαν οι δήθεν “αυτόπτες μάρτυρες” της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχετικά με την δολοφονία του Ιρακινού στην οδό Αναξαγόρα.
2) Καθώς οι Έλληνες έχουν αρχίσει να αντιδρούν διότι η κατάσταση είναι αφόρητη, το καθεστώς φοβάται μήπως τυχόν στο μέλλον εμφανιστούν προσπάθειες που θα επιχειρήσουν να απελευθερώσουν την πατρίδα μας από τους τριτοκοσμικούς εισβολείς και φτιάχνει από τώρα τους μηχανισμούς για να τις αποτρέψει.
“Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση απολύτου κινδύνου και συνολικής κοινωνικής ανατροπής, λόγω του μεταναστευτικού” δήλωσε ο Δένδιας. Βεβαίως και η χώρα βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, καθώς υπάρχει πλέον άμεσα το ενδεχόμενο ακόμη και για μεταφορά του κινήματος της “Αραβικής ανοίξεως” στην πατρίδα μας, όπου εκατομμύρια ισλαμιστών λαθρομεταναστών θα μπορούσαν σε συνεργασία και με την γειτονική Τουρκία να επιφέρουν συνολική κοινωνική ανατροπή και να διεκδικήσουν ακόμη και την ίδια την εξουσία. Την παραπάνω δήλωση όμως ο Δένδιας δεν την έκανε αναφορικά με τους λαθρομετανάστες αλλά …αναφορικά με τους Έλληνες ως μια από τις αιτιολογίες για την εξαγγελία του για ίδρυση “Υπηρεσίας Διώξεως του Ρατσισμού!”
3) Καθώς η νέα Υπηρεσία θα πρέπει να μπορεί να παρουσιάζει έργο για να μπορεί να δικαιολογεί την ύπαρξή της , είναι αυτονόητο ότι εφόσον “ρατσιστικά αδικήματα” που να τελούνται από Έλληνες δεν υπάρχουν, θα αρχίσει να τα κατασκευάζει η ίδια. Μετά από την ίδρυσή της, περιπτώσεις όπως οι νεαροί Έλληνες στον Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης που δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από Πακιστανούς και τόλμησαν να…αντισταθούν θα συλλαμβάνονται άμεσα με την κατηγορία του… ρατσισμού, διότι για να μπορέσει να δείξει έργο η υπηρεσία θα πρέπει να καταφέρνει να βρίσκει κάποιους για να συλλαμβάνει.
Υπάρχουν τέσσερις ακόμη επισημάνσεις που πρέπει να αναφερθούν ώστε να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του θέματος.
1) Η τοποθέτηση Δένδια στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν έγινε τυχαία, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι θέσεις του και η εμπειρία του πάνω στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα. Μάλιστα στις 28 Ιανουαρίου 2010, κατά τη σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσεως του Συμβουλίου “της Ευρώπης” (και στην πραγματικότητα συμβουλίου για την διάλυση των εθνών της Ευρώπης) στο Στρασβούργο, ο Δένδιας είχε εκλεγεί Πρόεδρος της “επιτροπής Μετανάστευσεως” της “Ευρωπαϊκής” Ενώσεως (που στην πραγματικότητα αποτελούσε επιτροπή για την προώθηση της λαθρομεταναστεύσεως.) Η ιδέα περί “αδικημάτων με ρατσιστικό υπόβαθρο” αποτελεί μια από τις οδηγίες της πλήρως ελεγχόμενης από τον Παγκόσμιο Σιωνισμό “Ευρώπης”.
2) Ο Δένδιας δεν προέρχεται από την ΔΗ.ΜΑ.Ρ. και δεν έχει θητεία σε κάποια…τροτσκιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ όπως θα νόμιζε κανείς από το περιεχόμενο των μέχρι τώρα κινήσεών του. Είναι “γέννημα-θρέμμα” της “Νέας Δημοκρατίας” και μάλιστα το 1978 συμμετείχε στην κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και στην Γραμματεία Ιδεολογικού Προσανατολισμού. Όμως ο αστικός κοσμοπολίτικος “νεοφιλελευθερισμός” που υπήρχε πάντοτε ως ένα από τα βασικά ιδεολογικά ρεύματα μέσα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και ο μαρξιστογενής κοσμοπολίτικος “δημοκρατικός ανανεωτισμός” της ΔΗ.ΜΑ.Ρ. στην πραγματικότητα ελάχιστα διαφέρουν ιδεολογικά και μάλιστα σε θέματα που αφορούν το Έθνος συμπίπτουν πλήρως. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Γιαννάκου είχε προτείνει να διδάσκεται στα σχολεία το βιβλίο της ιστορίας της Ρεπούση , ενώ 100 στελέχη της ΔΗ.ΜΑ.Ρ. (που τότε εμφανίζονταν ως “ανανεωτική” πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ) είχαν υπογράψει κείμενο στο οποίο δήλωναν ότι ταυτίζονται πλήρως τον “νέο νόμο πλαίσιο” που θεσμοθέτησε τότε η Γιαννάκου αναφορικά με τα Ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια.
3) Η εξαγγελία του Δένδια έγινε αφού πρώτα το έδαφος ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, υποβάλλοντας “ερώτηση” στην Βουλή για το πως ο υπουργός σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα…”συνεχώς αυξημένα κρούσματα “ρατσισμού”. Την “ερώτηση” εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ο Νίκος Βούτσης, πατέρας του αναρχικού ληστή και τρομοκράτη Γιώργου Βούτση.
4) Την στιγμή που καθημερινά έχουμε ειδήσεις με Έλληνες να δολοφονούνται , να βιάζονται και να ληστεύονται από λαθρομετανάστες ακόμη και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, το καθεστώς σκοπεύει να διαθέσει δυνάμεις της Ασφάλειας όχι για αντμετωπίσει αυτό το φαινομενο, αλλά για να πλήξει όσους Έλληνες αντιστέκονται και όσους στο μέλλον θα αποφασίσουν να αντισταθούν! Το στοιχείο αυτό, όσο και το στοιχείο της κατασκευής εικονικής πραγματικότητος για ένα ολόκληρο μήνα από τα Μ.Μ.Ε. μέσω καθημερινής δημοσιεύσεως ψευδών ειδήσεων περί δήθεν “ρατσιστικών επιθέσεων” και “δολοφονιών” από …Έλληνες σε αλλοδαπούς, δείχνει ότι έχουμε απέναντι μας ένα καθεστώς με απίστευτο θράσος, ασύλληπτα αδίστακτο και τυραννικό που ακολουθεί τακτικές που θυμίζουν κατά πολύ τον “Μεγάλο Αδελφό” του μυθιστορήματος του Τζόρτζ Όργουελ και την ταινία “The Matrix”. 

Πηγή:armahellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.