Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Η απάντηση στο βιβλίο του Ν.Μπογιόπουλου "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε"


"Δεν είναι ο καπιταλισμός και ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι".
Το πρόβλημα είναι πολιτικό...


Δεν έχουμε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι 100% πολιτικό. Το πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό και την εξουσία έχουν καταλάβει υπάνθρωποι που μαζι με την οικονομική ελίτ τρώνε και πινουνε εις βάρος των κορόϊδων. Μόλις καταλάβουμε την πολιτική εξουσία, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μας θα λυθούν.


Τα σημερινά μας προβλήματα είναι συμπτώματα της πολιτικής μας αρρώστιας. Η οικονομική κρίση, τα μνημόνια, η ανεργία, οι άστεγοι, τα χαράτσια, η λαθρομετανάστευση, η αποδόμηση της Ελληνικής παιδείας, η έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, είναι όλα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.


Ο Αριστοτέλης πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, είχε πει ότι η ολιγαρχία σαν πολιτικό σύστημα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πλουσίων. Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Αλλά όλοι μας σήμερα έχουμε πάψει να είμαστε πολίτες και έχουμε γίνει λογιστές.
Εσύ βέβαια, σαν γνήσιος κομμουνιστής, έγραψες ολόκληρο βιβλίο που το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει και να αποσπά την προσοχή του κόσμου από το πραγματικό πρόβλημα που είναι το ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα. Σαν δίκαιος λογιστής υπέρ του λαού, ζητάς να αναριχηθείς εσύ και οι φίλοι σου στην εξουσία για να μοιράσετε αλλιώς το σανό στα πρόβατα. Και εκεί τελειώνει και η αντίληψη σου. Η πώληση της Ελάδας και η αποδόμηση της παιδείας, δε φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα.

Μας βρίζεις κι όλας ζώον που έγραψες 500 σελίδες μπούρδες και ανοησίες για να ξεράσεις πάνω μας την "αλήθεια' που σου έμαθε η ηλίθια ιδεολογία σου.


 
Πηγή:thalamofilakas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.