Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το χαστούκι,τα ΜΜΕ και η υποκρισία


Η απαράδεκτη ενέργεια που υπέπεσε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Γίωργου Παπαδάκη  έδωσε την ευκαιρία που ζητούσαν οι πραγματικοί φασίστες των μνημονίων και της υποταγής. Τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη και την επαναφορά της δημόσιας συζήτησης γύρω από το ''φασισμό'' της Χρυσής Αυγής.
Καταδικαστέα η πράξη, σαν πράξη βίας, αλλά ας δούμε τι ακριβώς συνέβη..
Απο το βίντεο λοιπόν βλέπουμε την Κανέλλη να διακόπτεί συνεχώς τον Κασιδιάρη και να μιλάει "πάνω του".Ο Γίωργος Παπαδάκης δεν προτατευεί ως όφειλε τον καλεσμένο του ενώ η συζήτηση γίνεται καφενειακού επιπέδου με την ανοχή του παρουσιαστή.
 Η Κανέλλη αποκαλεί παλιοφασίστα τον Κασιδιάρη που την αποκαλεί με τη σειρά του παλιοκουμούνι.
Στη συνέχεια μπαίνει σφήνα και η Δούρου με το τεράστιο επιχείρημα ,ως προς το θέμα συζήτησης, τη δικαστική εκκρεμότητα που αφορά τον Κασιδιάρη, με σκοπό να τον κάνει έξαλο, όπως και έγινε.
Ο Κασιδιάρης της πετάει το νερό στα μούτρα, η Κανέλλη του κάνει επίθεση και εν συνεχεία δέχεται τα χτύπηματα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι  με την ανοχή η καλύτερα την συμβολή των ΜΜΕ προσπαθούν να δυσφημήσουν την Χρυσή αυγή που βρίσκεται σε έναν άνισο αγώνα απέναντι σε όλους.

Και μην θεωρήσει κανείς ότι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την συμπεριφορά ή είμαστε υπέρ του συγκεκριμμένου κόμματος.Προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά, χωρίς παρωπίδες και χωρίς καλλιεργημένα αντανακλαστικά απέναντι σε συγκεκριμμένα κόμματα.

Έχουμε δημοσιογράφους που παραδέχονται ζωντανά και ενώ φιλοξενούσαν μέλη της Χ.Α ότι δεν θα τους καλούσαν αν δεν τους το επέβαλε ο νόμος.
Αυτή είναι η δήθεν δημοκρατία που θέλουν.
 Δεν είναι εκλεγμενο κόμμα απο τον Ελληνικό λαό με ποσοστό 7% ;
Δεν φιμώνουν λοιπόν αυτό το 7% τα ΜΜΕ;

Επειδή είδαμε την στάση του Κασιδιάρη και με άλλους δημοσιογράφους και για να ακριβολογούμε χαρήκαμε αυτή του τη στάση εδώ ,διαισθανόμαστε ότι το συμβάν ήταν στημένο.
Έχουμε δει ότι ο Κασιδιάρης είναι απο τα άτομα που αρπάζουν εύκολα,πράγμα που τον κάνει ευάλωτο σε τέτοιες επιθέσεις καθώς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.Πολύ ωραία λοιπόν του την έπεσαν με σκοπό να υπάρξει κάποιο συμβάν που θα το εκμεταλευτούν.

Και δεν άργησε να το κάνει η Κανέλλη λέγοντας "ηρωικά" ότι η μελανιά θα φυγει απο το πρόσωπο της όταν ο λαός καταψηφίσει την Χ.Α.Αναμένουμε τα δελτία που θα συνεχίσουν το έργο..

Παρόν στο δημοκρατικό πάνελ ήταν και ο κύριος Δημοκρατία, Π.Παυλόπουλος με τον νόμο "50 έδρες μπόνους". Αλλά φυσικά αυτό δεν αποτελεί δημοκρατική εκτροπή,άλλωστε ο συγκεκριμμένος δεν δίστασε να είναι σε πάνελ την ημέρα των εκλογών που βλέπαμε τα αποτελέσματα του εμπνευσμένου νόμου του.

Εξοργιζόμαστε όταν στοχοποιείται ένα μόνο κόμμα σαν φασιστικό και αντιδημοκρατικό και βίαιο!
Όταν η χειρότερη βία είναι αυτή που ασκέι το ίδιο το κράτος ενάντια στους πολίτες με διαφόρους τρόπους και προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό και να στοχοποιήσουν το ένα για να γλυτώσουν οι πολλοί!Φασισμός και βία είναι οι 2000 αυτοκτονίες! και τόσα άλλα που μπορούμε να απαριθμίσουμε.

Εξοργιζόμαστε όταν ο εισαγγελέας βγάζει στο 5λεπτο ένταλμα για τον Κασιδιάρη.Γιατί δεν έγινε το ίδιο όταν φρουρός του Κεφαλογιάννη πυροβόλησε και σκότωσε στο Ηράκλειο,γιατί δεν έγινε το ίδιο όταν σκοτώθηκε η κοπέλα απο το αμάξι του βουλευτή στην Υμμητου;
Για τον Άκη περιμέναμε 10χρόνια για το ένταλμα κύριοι "δημοκράτες"

Μιλάνε για φασισμό οι οπαδοί του Στάλιν (βλέπε ΚΚΕ) με τα 27 εκ. θύματα.Του Στάλιν που δεν αποκυρήσουν και  που κατέσφαξε τον Ποντιακό Ελληνισμό.Επίσης μιλάνε για φασισμό και οι οπαδοί του Μαο (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) των  45εκ. θυμάτων.

Υποκριτές και φαύλοι όλοι τους!

Ναι, το πιθανότερο είναι και η Χ.Α να είναι ίδια με αυτούς αλλά δεν τους κόπτει καθόλου ούτε η δημοκρατία,αυτή η ρημάδα που έχουμε,ούτε και το καλό σου Έλληνα!

Μιλάνε για φασισμό αυτοί που μετέτρψαν τα πανεπιστήμια σε κομματικά εκκολαπτήρια που για να περάσεις το μάθημα πρέπει να γραφτείς στο κόμμα.Στα πανεπιστήμια που δεν τολμάς να μπέις φορώντας την φανέλλα της εθνικής ομάδας για να μην σε χαρακτηρίσουν φασίστα στην καλύτερη περίπτωση.

Δυστυχώς τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα και ο εμφύλιος καλλιεργείτε μέρα με την μέρα.Καλά θα κάνουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και να δούμε τα πράγματα μακριά απο κομματικές ιδεολογίες και με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας.Το καλό του Έλληνα περνά μέσα απο το καλό όλων των Ελλήνων και κατ'επέκταση της Ελλάδας σαν εθνος.Και η ύπαρξη του Ελληνικού έθνους απειλείται!

Υ.Γ1 Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι δεν είναι πρωτοφανές γεγονός το χαστούκι,το 1993  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεδίκογλου χαστούκισε τον βουλευτή του ΚΚΕ Στρατή Κόρακα.Ο Κεδίκογλου ο νεότερος πολιτεύτηκε στη ΝΔ..όπου υπάρχει μεροκάματο....!!

Υ.Γ2 Να θυμίσουμε ότι και άλλοι έχουν τύχει ανάλογης συμπεριφοράς απο τα ΜΜΕ.
Τρανό παράδειγμα ο Β.Λεβέντης όπου για να τον γελοιοποιήσουν τον καλούσαν σε εκπομπές και του περήγγελναν πίτσες και φραπέδες.Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι του συστήματος!

Υ.Γ3 Την ίδια ώρα καρκονοπαθείς δεν έχουν φάρμακα! Ποιος είναι ο φασισμός που πρέπει να μας απασχολήσει πρώτα;



Να τα όργανα των πραγματικών φασιστών





Χωρίς Όνομα

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.