Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

The Last Drive ζωντανα στο Gagarin


Μερικά πράγματα αξίζει να γίνονται παράδοση. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι L.D. ξεκινούν το σύντομο road-movie της άνοιξης, για να βρεθούν με τους φίλους τους. Να ξανασμίξουν με τους μαχητικούς ονειροπόλους που απαρτίζουν τις rock n roll κοινότητες της Ελλάδας– να παίξουν τα τραγούδια τους και να μοιραστούν μαζί τους τη στιγμή. Να κρατήσουν ζωντανό αυτόν τον κύκλο της ενέργειας που συμβαίνει από τότε που ξεκίνησαν και τους κάνει να συνεχίζουν.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του νέου τους E.P. με τίτλο News from Nowhere, που θα κυκλοφορήσει το Μάιο σε βινύλιο 12'', σε συνεργασία του «οικογενειακού» label των Drive Happy Crasher και της Inner Ear. Περιέχει τέσσερα καινούργια τραγούδια (Butterfly 69, Child of the Sky, Black Rain, Never Let it Go) που πρωτοπαίχτηκαν στις τελευταίες συναυλίες του γκρουπ. Οι Last Drive ανέλαβαν οι ίδιοι την ηχογράφηση και την παραγωγή του υλικού, που έγιναν στο Downstroke Studio του Θάνου.

Τέλη Απριλίου βάζουν μπροστά τις μηχανές και ξεκινούν για μία μίνι περιοδεία σε τρεις πόλεις της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα-Αγρίνιο-Άρτα) και δύο της Κρήτης (Χανιά και Ηράκλειο). Φορτωμένοι με θυμό που γυρεύει να μετασχηματιστεί σε χιλιόμετρα και ντεσιμπέλ και έχοντας μαζί τους όπως πάντα το ασυναγώνιστο Drive Road crew, είναι έτοιμοι να προσθέσουν μερικές ακόμη σελίδες στο θορυβώδες χρονικό αγρύπνιας και υπέροχης ματαιότητας που γράφουν ο δρόμος και το rock ‘n roll.

Ο δρόμος καταλήγει στο Gagarin, όπου στις 19 Μαΐου οι Drive θα είναι παρόντες στο καθιερωμένο ραντεβού τους, με προσκεκλημένους αυτή τη φορά τους Ελβετούς Hard Coming Love.

***Την ημέρα του live θα πωλείται για πρώτη φορά στο Gagarin το 12'' βινύλιο Ε.Ρ. News From Nowhere!
Opening act HARD COMING LOVE
Προπώληση 10 ευρώ / ταμείο 12 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και μέσω διαδικτύου στο Event Brite. πηγή:avopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.