Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Περί Τσίπρα και Καμμένου ...συνωμοσιολογικές επισημάνσεις


Με απλά λόγια:



1. Ο ΓΑΠ έπαιξε το παιχνίδι των Αμερικανών ενάντια σε Ε.Ε. (Γερμανία) και Πούτιν

2. Ένα "έγκριτος" συνωμοσιολόγoς που έφυγε πρόσφατα από την ζωή επέμενε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημιούργημα των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών και παίζει το αγγλοσαξονικό παιχνίδι.

3. Ο Καμμένος σύμφωνα με τα Wikileaks είναι σε ανοικτή γραμμή με τους Αμερικανούς. (γιατί; τι ιδιαίτερο είχε ένας άγνωστος τότε υπουργός του Καραμανλή και ήθελαν την γνώμη του;...)

4. Επίσης λάβετε υπόψιν ότι τα αμερικανοπληρωμένα ΜΜΕ, υποστηρίζουν πλέον απροκάλυπτα και ΦΑΝΑΤΙΚΑ τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είναι ακριβώς η πιο ισχυρή αντιευρωπαϊκή δύναμη στην Ελλάδα. Ενώ ταυτόχρονα, για να πλήξουν τη ΝΔ, προωθούν Μάνους, Ντόρες,…Τζήμερους, κλπ. Ο Σόρος μίλησε, καιρός να καταλάβουμε πως παίζεται το παιχνίδι του.


6. Στις επόμενες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας , με την βοήθεια Καμμένου που συνεχίζει να λεηλατεί τον Σαμαρά από δεξιά είναι νικητής και οδηγεί ...τις ΗΠΑ σε Θρίαμβο!
...Αναλαμβάνει Πρωθυπουργός τον Ιούνιο, τα σπάει με τους Ευρωπαίους, η Ελλάς χρεωκοπεί και βγαίνει από το Ευρώ, πανικός στην παγκόσμια οικονομία
οι τιμές των εμπορευμάτων καταρρέουν,ειδικά του πετρελαίου οπότε ένας σμπάρος δυο τρυγώνια για τους Αμερικανούς,το εμπορικό τους έλλειμμα μειώνεται δραστικά και οι τριτοκοσμικοί εχθροί τους, Τσάβες, Ιρανοί Μουλάδες, Πούτιν παίρνουν μεγαλοπρεπώς τον πούλο, η Ευρώπη πηγαίνει στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, γεωπολιτική θέση της Αμερικανικής Υπερδύναμης είναι πιο ισχυρή από ποτέ
Εξάλλου πετρέλαιο υπάρχει άφθονο:
Iraq Oil Production Beating Iran Ends Saddam Legacy
http://www.bloomberg.com/news/2012-05-1 ... egacy.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wvZbq7AzQ3(taxalia)
(taxalia)

7. Εμείς μένουμε μόνοι μας μέσα σε ένα εκρηκτικό γεωπολιτικό περιβάλλον, χρεοκοπημένοι με διαλυμένο κράτος και ένοπλες δυνάμεις. Μας την πέφτουν αυτοί που πρέπει να μας την πέσουν και αφού δεν εμφανίζεται το ξανθό γένος ούτε οι Ε με τα υπερόπλα, δίνουμε γη και ύδωρ στα αμερικανάκια για να μας σώσουν (και πετρέλαιο... αφού χάσουμε την μισή ΑΟΖ και ίσως μερικά νησάκια...) 

Μήπως αυτό είναι το σχέδιο;;; Να γίνουμε και επίσημα προτεκτοράτο των ΗΠΑ όντας εκτός Ε.Ε. Τι ρόλο τελικά παίζουν οι επαναστάτες Τσίπρας Καμμένος . Γιατί όλοι μιλούν για την κακιά Γερμανία και κανένας για τους ...υπερατλαντικούς, που μας υποστηρίζουν από ΓΑΠ και μετά φανατικά;;; . Μήπως η έξοδος από το ευρώ είναι η συνεχεία του σχέδιου ΓΑΠ για αμερικάνικη ηγεμονία στην περιοχή...με τους Ρώσους και τη ΕΕ στη γωνιά;;;

Τέλος συνωμοσιολογικής παρένθεσης.

πηγή: anaxfiles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.