Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο νέος ρόλος του Τσίπρα

Ώρα για κωλοτούμπα
«Η Ευρώπη χρειάζεται τη Γερμανία και ακόμα περισσότερο την απαράμιλλη Λογική της» είπε ο κ. Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Γερμανία.
Η λογική της Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Ρέσλερ, του Φούχτελ και του Ράϊχενμπαχ, είναι η... απαράμιλλη και η Ελλάδα την έχει ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε, είπε ο Τσίπρας!

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι ... κωλοτούμπες περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια από τον επόμενο, μετά τον Σαμαρά, Πρωθυπουργό!
Ακούσατε ξανά τον κ. Τσίπρα να μιλάει για κατάργηση του Μνημονίου;
Τρίχες! Το ...παιδί μπήκε σε νέα σειρά και τώρα λέει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της! Έτσι δεν έλεγε και ο Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ και τα Μνημόνια; Ότι η χώρα μας θα πληρώσει το χρέος της. Έτσι επαναλαμβάνει και ο Τσίπρας!

Τι άλλα υποστηρίζει και πρόκειται να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Έχουμε και λέμε:
Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά της οριοθέτησης της ΑΟΖ, κατά του ελληνορωσικού αγωγού φυσικού αερίου, υπέρ των τουρκοφώνων της Θράκης και υπέρ της αναγνώρισής τους σε «Τούρκους», κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, είναι υπέρ των Σκοπίων για το όνομα Μακεδονία» (σήμερα απλά υποστηρίζει το σύνθετο όνομα που να εμπεριέχει το «Μακεδονία»). Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της αναγνώρισης της «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, υπέρ των τουρκικών επιδιώξεων στην Κύπρο, υπέρ των τουρκικών θέσεων στο Αιγαίο αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα και οποιασδήποτε εθνικής μας διεκδίκησης στη Β. Ήπειρο. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ την Β. Ήπειρο την αποκαλεί «Νότια Αλβανία»!

Αυτά προ το παρόν! Καλείται ο κ. Τσιπρας να ...πετάξει τη μάσκα και να πει καθαρά και ξάστερα την αλήθεια στον λαό. Ο Σαμαράς πέταξε την μάσκα δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπομόνον όταν έγινε Πρωθυπουργός. Έβαλε πάνω απ' όλα το πολιτικό του τομάρι και τις φιλοδοξίες του να κάτσει στον πρωθυπουργικό θώκο!
Μην κάνει το ίδιο και ο Τσίπρας..

πηγή:hmakeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.