Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δίαιτα κάνει,οχι απεργία πείνας!


Τραγέλαφος στον Κορυδαλλό! Η Βίκυ Σταμάτη μας ενημερώνει πως ξεκίνησε απεργία πείνας και μας απειλεί ότι θα φτάσει  μέχρις εσχάτων. Ζητά να αποφυλακιστεί επειδή είναι μητέρα. Μητέρα ήταν και η άνεργη κοπέλα που αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες αφήνοντας πίσω της ένα αγοράκι συνομίληκο με αυτό της κυρίας... Τσοχατζοπούλου.


Μητέρες είναι εκατομμύρια γυναίκες που αδυνατούν να ταίσουν τα παιδιά τους. Που μένουν στο δρόμο χωρίς χρήματα και δουλειά. Εκείνες όμως έχουν ψυχή. Ψυχή και αξιοπρέπεια...
Η κ. Σταμάτη φαντασιώνεται μέσα στο κελί πως η δίωξή της είναι πολιτική! Και αποφάσισε να μην ξαναφάει μέχρι να αποφυλακιστεί. Σου λέει, καλοκαίρι έρχεται, στην παραλία θα βγω θέλουν δεν θέλουν, ευκαιρία να χάσω κανένα κιλάκι.
Αυτό όμως που δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά της είναι η λίμα για τα νύχια, η... πανακρίβου κρέμα προσώπου και το τσιμπιδάκι των φρυδιών! Ζήτησε να της τα φέρουν στο κελί, αλλά έγινε έξαλλη όταν της απάντησαν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Έτσι, αναγκάστηκε να κάνει ολόκληρη αίτηση για να τα πάρει στα χέρια της και δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για πραγματικό γεγονός!
Κι είναι τόσο μεγάλος ο πόθος της να αφήσει πίσω της τον Κορυδαλλό, που σχεδόν παρακαλάει τους δικαστές να την αποφυλακίσουν. Ζητά να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και την εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα ακόμη και τρεις φορές τη μέρα! Τι καλή...
Το υπολόγισε και είναι μια χαρά. Την πρώτη εμφάνιση στο Α.Τ θα την κάνει πουρνό - πουρνό αφού παραδώσει το παιδί στο σχολικό. Την δεύτερη το μεσημέρι μετά το spa, το μανικιούρ και το κομμωτήριο, ενώ την τρίτη και πιο υπέρλαμπρη εμφάνιση θα την κάνει το βράδυ, μετά τα κοπιαστικά ψώνια στις μπουτίκ του Κολωνακίου και της Γλυφάδας!
Free Viky, free!

πηγή_makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.