Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κωνσταντινούπολη!

 
Στον «αέρα» της Κωνσταντινούπολης εκπέμπει εδώ και λίγες ημέρες το ράδιο «Ηχώ», ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός της Πόλης.

 
Το ράδιο «Ηχώ» εκπέμπει εδώ το ποικίλο του πρόγραμμα μέσω διαδικτύου. Η πρωτοβουλία και τα εύσημα φυσικά θα πρέπει να αποδοθούν στους υπεύθυνους της ομογενειακής εφημερίδας «Ηχώ» η οποία συμπληρώνει 35 έτη από την έκδοσή της (φυσικά της ευχόμαστε να τα εκατοστίσει).
Η γνωστή συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα, είχε την τιμή να είναι η παρουσιάστρια της πρώτης εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού αφού χαρακτηριστικό απόσπασμα από το έργο της για την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» χρησιμοποιείται ως το σήμα του σταθμού.
«Αυτό που όλοι επιθυμούσαμε αρκετά χρόνια, ένας ελληνικός ραδιοσταθμός για τον Ελληνισμό της Πόλης, είναι πλέον γεγονός. Χάρη, στην φιλότιμη προσπάθεια μιας μικρής ομάδας ομογενών με όραμα. Και φυσικά τις δυνατότητες που μας παρέχει απλόχερα το διαδίκτυο» αναφέρεται στο εναρκτήριο μήνυμα των συντελεστών του εγχειρήματος.
Από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ωραίο αλλά δύσκολο – λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών – εγχείρημά τους. Ας μας επιτραπεί δε από όλους τους φίλους του «www.defence-point.gr» η προτροπή να ενισχύσουν την προσπάθεια των αδερφών μας στην Πόλη και να τους κάνουμε συντροφιά, έστω και νοερή, στη μοναχική προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν τη φωνή και τη σημαία των Ελλήνων στην αιώνια πρωτεύουσά τους πάντα στον αέρα και πάντα ψηλά.
Μπορείτε να ακούσετε τον σταθμό εδώ: http://radio.ihotispolis.com/


πηγή_trikalagr.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.