Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΚΚΕ! Υπάρχει καλύτερο αντικραδασμικό για το σύστημα εξουσίας;


 Του Δημήτρη Τερτίπη
 Αριστεροί εσείς που τόσες δεκαετίες μετά την μεταπολίτευση αράξατε στο βολικό πολιτικό περιθώριο και από εκεί, εκ του ασφαλούς, μιλάτε για επανάσταση και άλλες τρίχες…. που δεν τις πιστεύει κάνεις ούτε εσείς ούτε και εμείς  …. 



Εσείς που σε κάθε περίπτωση κληθήκατε να συνδράματε ψηφίζοντας το μεταλλαγμένο ΚΚΕ, το οποίο ως γνωστόν (άγνωστο στους πολιτικά αδαείς…)  αποτελεί το αμορτισέρ του συστήματος……πρέπει για μια ακόμη φορά, και σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσετε  ΚΚΕ!!!
Σύντροφοι κινδυνεύει το σύστημα και άρα κινδυνεύει το βολικό μας περιθώριο… Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι μια ειλικρινή δήλωση της ηγεσίας του ΚΚΕ, για το τι εξυπηρετούνε οι πολιτικές επιλογές του.
Αυτά μαρτυρά και η στάση των ηγετών του, απέναντι στην βροχή προτάσεων, για συμπόρευση (που έχει κάνει ο Τσίπρας στο ΚΚΕ)  στις οποίες ως γνωστόν, η κ. Παπαρήγα γενική γραμματέας του ΚΚΕ, απαντά μονότονα: «μας χωρίζουνε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές» και άλλες μαλακίες….. «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται»,  μεγάλα κομμάτια του λαού πεινάνε η απελπισία πολλών ανθρώπων, από όλα τα κοινωνικά στρώματα δεν περιγράφεται ( εξαιρούνται οι πολιτικοί και οι μεγαλοκαρχαρίες, τραπεζίτες, μεγαλέμποροι κλπ) και αυτοί στο γαμημένο ΚΚΕ, συγγνώμη τιμημένο ήθελα να πω,  μιλούνε για ιδεολογικές διαφορές…..γ@Ο τφοχχχ.  Όταν μπορούνε άνετα (όχι παίρνοντας τα όπλα) έτσι απλά με εκλογές, να ανατρέψουνε τα δεδομένα.
Με βάση τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ και όπως έχει ο εκλογικός νομός, μια συμμαχία θα τους έβγαζε μπροστά και με μπόνους 50 βουλευτικές έδρες.
Φαντάζεσαι καλοπροαίρετε μου αναγνώστη, την πλάκα που θα πάθαιναν τα διάφορα κέντρα εξουσίας….και κυρίως οι «Φωστήρες» του ΠΑΣΟΚ, που επεξεργάστηκαν, αυτόν τον εκλογικό νόμο, λογαριάζοντας ότι οι 50 έδρες θα παγαίνουν δώρο, πάντα σε ένα από τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ;
Μια τέτοια ανατροπή θα σήμαινε ευθύνες που το ΚΚΕ ούτε μπορεί ούτε θέλει να αναλάβει. Αντίθετα με την στάση του, δίνει την ποιο αναπάντεχη βοήθεια στο Σύστημα. Στην κυριολεξία, του δίνει το φιλί της ζωής!!!
Ας το καταλάβουνε αυτό τα κωθώνια και οι αδαείς ψηφοφόροι…. Αυτά μας λέει η κοινή λογική, την οποία προφανώς απεχθάνονται οι της  ηγεσίας του ΚΚΕ, τα στελέχια και οι κλώνοι, οι βουλευτές, οι συνδικαλιστές και τα αλλά βολεμένα ζώα του φυτικού Βασίλειου… Πως μπλέξαμε ρεεεεεεεεεεεεεε με όλους αυτούς τους δήθεν και τους τάχα!!!!

   Υ.Γ
Κάποιος τάχα κυνηγός (σαν λέμε τάχα «κομμουνιστής επαναστάτης») έψαχνε για τα ίχνη του λιονταριού, έφτασε σε ένα μέρος, όπου συνάντησε κάποιον ξυλοκόπο και τον ρώτησε αν είδε εκεί γύρο ίχνη από λιοντάρι, ο ξυλοκόπος του απάντησε πως ίχνη δεν είδε, αλλά πως ξέρει να του δείξει την φώλια του.
Όχι όχι σ’ ευχαριστώ, βιάστηκε να του πει ο κυνηγός, εγώ μόνο τα χνάρια ζήτησα να μου δείξεις κι όχι την φωλιά του!!
Κι έφυγε κατατρομαγμένος, σαν να ‘βλεπε μπροστά του το ίδιο το λιοντάρι….
Γιατί ο κυνηγός, εδώ που τα λέμε, παρίστανε το παλικάρι, μόνο όταν δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.
 Έτσι και τα συντρόφια μας, ψάχνουν για τα ίχνη της επανάστασης, αλλά μακριά από αυτούς που μπορούνε να οδηγήσουν εκεί τα πράγματα!
Αυτό ακριβώς το συμπέρασμα, μαρτυρά και επαληθεύει η στάση των φίλων και συντρόφων της και ασυμπόρευτης και βολεμένης στο σύστημα αριστεράς.
Για κάτι τέτοιους… έφτιαξε ο Αίσωπος τον συγκεκριμένο μύθο. Δοξάστε τους.


πηγή_ athriskos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.