Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Θα χτυπήσουν οι Anonymous την Κυριακή των εκλογών; (video)


Το ενδεχόμενο κυβερνοεπίθεσης από τους Anonymous την Κυριακή των εκλογών φοβούνται στο υπουργείο Εσωτερικών. Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα επιτελεία του υπουργείου έχουν τεθεί σε συναγερμό προκειμένου να προστατευτεί το ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης των αποτελεσμάτων.


 Σύμφωνα με νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι χ-ακτιβιστές αποκαλύπτουν ότι παραβιάζοντας το σέρβερ της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, εντόπισαν απόρρητα ντοκουμέντα από μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, τα στοιχεία είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη και εμπλέκουν και τους Γερμανούς στο θέμα της τρομοκρατίας, της Siemens και του σκανδάλου των υποβρυχίων. Μάλιστα, στο βίντεο περιλαμβάνονται συνομιλίες ανακριτή και κρατούμενου από την οργάνωση Πυρήνων της Φωτιάς.
Για τις εκλογές οι Anonymous αναφέρουν ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες και για αυτό θα κλείσουμε το σύστημα την Κυριακή των εκλογών».

πηγή_ koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.