Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Και το παραλήρημα συνεχίζεται..

Μετά τον Νάσο Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε και την υπόλοιπη "πατριωτική" αριστερά να επιτίθεται σε κάθε τι ελληνικό.Οι οικολόγοι πράσινοι λοιπόν προτείνουν να μην εορτάζουμε το έπος του 40 και το ΟΧΙ ενώ για την ΔΗΜ.ΑΡ η Μαρία Ρεπούση προτείνει να...

καταργηθεί η έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας τις οποίες χαρακτηρίζει, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως «εθνικιστικά κιτς»!!!! Δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός είπε αυτή η βουλευτής του κΥνοβουλίου μας.

Το συγγενές "οικολογικό" και αριστερό κόμμα..οι πράσινοι, θέλησαν να δείξουν στους "συναγωνιστές" του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα τους αφήσουν να παίξουν μόνοι τους όσον αφορά τις "προοδευτικές ιδέες".


Χωρίς σχόλιο

Αυτό πραγματικά διαπιστώνει ο αναγνώστης στην ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων στην επίσημη ιστοσελίδα τους όπου σύμφωνα με το κόμμα  «στη χώρα μας υφίσταται μια άλλη “πρωτοτυπία”. (την 28η Οκτωβρίου) Γιορτάζεται η εμπλοκή σ’ έναν πόλεμο και όχι η λήξη του, όπως συμβαίνει σ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι πόλεμοι μόνο στα χαρτιά έχουν νικητές. Παντού μετριούνται πληγές, απώλειες, τραύματα και συνέπειες, που απασχολούν τις κοινωνίες πολλές δεκαετίες μετά. Και ο κάθε επόμενος πόλεμος είναι αναπόφευκτα πιο καταστροφικός και οδυνηρός από τον προηγούμενο. Ας μην ξεχνάμε επιπλέον, ότι την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε το Μεταξικό “όχι”, τη στιγμή που η ΧΑ επικαλείται το Μεταξικό καθεστώς για να καλύψει τους ναζιστικούς χαιρετισμούς της. Σαφώς σήμερα η γιορτή του “όχι” δίνει χώρο για ένα επικίνδυνο “ναι” στην προπαγάνδα της Χ.Α. (http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=3792:2012-10-26-09-24-12&catid=1:press-releases).

Με λίγα λόγια οι “Οικολόγοι Πράσινοι” ρίχνουν μια πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα την οποία ούτε ο Νάσος Θεοδωρίδης δεν σκέφτηκε, να μην γιορτάζουμε το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου γιατί το ”ΟΧΙ” το είπε ο Μεταξάς και έτσι δίνουμε επιχειρήματα στην προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής αλλά και γιατί η 28η Οκτωβρίου 1940 “ήταν η αρχή του πολέμου”.  

Τι άλλο να πει κανείς πια για το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας ειδικά για αυτό που παρουσιάζεται ως η εναλλακτική λύση στην πολιτική παρακμή που ζούμε όταν αυτοί που ζητούν την ψήφο μας ως μία άλλη πολιτική πρόταση είναι εκτός τόπου και χρόνου.




1 σχόλιο:

  1. Αν λέγανε καμιά τέτοια εξυπνάδα για την ιστορία των Εβραίων θα είχαμε άμεσες επίσημες αντιδράσεις και διπλωματικό επεισόδιο...
    Αλλά βρίσκουν και τα λένε...
    Αφού μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει την μπούρδα του χωρίς κυρώσεις, χωρίς μια επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς ούτε καν ένα "εγκαλείστε"...
    Εδώ δεν αντιδρούν ούτε οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους... Μη χτυπιέσαι άδικα! Καλά μας κάνουν! Τέτοια θέλουμε για να γίνουμε άνθρωποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας στα Ελληνικά και οχι σε greeklish.